CAll Us: Sales:01796500251 & Support: 01796500257 (10 am - 12am) Submit Ticket   Login

.com.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

.info.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

.org.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

.edu.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

.ac.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

Quick Registration

Full Control Panel

ID Protecion

Email Forwarding

BTCL Domain Registration

We process BTCL domain within 1-2 working days. By getting a .bd domain you will have a unique identity and brand to introduce your company worldwide. BD domain will improve your SEO ranking in Bangladesh and provide you a seal of trust to your clients. We register your domain with BTCL and provide you a full domain control panel to manage your domain.

BTCL Domain checker & Registration:

1. We have BTCL domain checker. Order BTCL Bd domain from our website with web hosting packages.

2. Send the BTCL required documents by email.

BTCL .BD Domain Required Documents for Registration:

>>Personal Website/Blog: Nid Card Photocopy only
>>Business Website: BD Trade license photocopy (.com.bd  website name must match Trade license name)
>>NGO website: Permission photocopy
>>Educational institute website:   BD Trade license photocopy
>>MPO School/College/Madrasah: Nabayan permission copy
>>Govt. college/University: application in letterhead from the concerned department or institute head along with seal and signature

.com.bd Intended for Business and commercial purposes
.org.bd Intended for Not-for-profit entities
.info.bd Intended for personal names, only individuals can register
.net.bd Restricted to Bangladeshi Internet Service Provider’s infrastructure
.edu.bd Restricted to Bangladeshi Educational institute, college and universities
.ac.bd Restricted to Bangladeshi Academic institute, schools and coaching center
.gov.bd Restricted to Government

 

Why choose us?

Here are some reasons why you should choose us as your bd domain registrar?
● Renowned BTCL domain registration Provider.
● Register BD domain within 1-2 working days.
● Process BTCL BD domain at cheaper price.
● Full control panel.
● DNS services.

F.A.Q(S):

1. What is the minimum BTCL domain registration period?

Ans: 2/3/4/5/10 years.

2. Could anyone register a BTCL domain if it is expired?

Ans: NO. Once a domain is registered, it is registered for him only.

3. How will you notify me that my domain name needs to be renewed?

Ans: Our Billing system will notify you 5 times before the expiration date (30 days, 15 days, 7 days & 1 day ago).

4. Can I register a domain directly under .BD?

Ans: No, a domain directly under .bd, such as rainbow.bd is not allowed. But rainbow.com.bd, rainbow.net.bd, ru.ac.bd or .bangla etc are allowed, if available.

5. How long does it take for BD domain registration?

Ans: 1-2 Working Days.

6. What is BTCL domain renewal period?

Ans: 2 /3/4/5/10 years.

7. What is the BD domain renewal late fee after expired?

Ans: 1500tk.

8. What is the BTCL domain Registration or renewal fee for 2 years?

Ans: 2500tk.

9. What is the BTCL  domain registration required document for business website?

Ans: Need BD Trade License.( Website name must match trade license name)

Get BD domain technical support
Get Started Easily.

Register BD domain from Dhaka Web Host