CAll Us: 📞09647000251, Sales:01796500251, Support:01796500257 Submit Ticket   Login

.com.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

.info.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

.org.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

.edu.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

.ac.bd

Now Avaliable

TK. 2500/2 Years

Quick Registration

Full Control Panel

ID Protecion

Email Forwarding

BTCL Domain Registration

We process the BTCL domain within 1-2 working days. By getting a .bd domain, you will have a unique identity and brand to introduce your company worldwide. BD domain will improve your SEO ranking in Bangladesh and give you a seal of trust for your clients. We register your domain with BTCL and provide a full domain control panel to manage your domain.

BTCL Domain checker & Registration:

1. We have BTCL domain checker. Order BTCL Bd domain from our website with web hosting packages.

2. Send the BTCL required documents by email.

3. The domain will be confirmed after BTCL verifies the required documents.

BTCL .BD Domain Required Documents for Registration:

>>Personal Website/Blog: only applicable for .info.bd domain & need to submit NID Card scan copy

>>Business Website: BD Trade license & NID photocopy (.com.bd  website name must match Trade license name)

>> Government Institution: Forwarding Letter (To be issued by the concern authority of the institution at institution letterhead pad)

>>NGO website: Permission photocopy
>>Educational institute/MPO School/College/Madrasah: Nabayan permission copy must be issued by board and need to submit forwarding letter
>>Govt. college/University: application in letterhead from the concerned department or institute head along with seal and signature

.com.bdIntended for Business and commercial purposes
.org.bdIntended for Not-for-profit entities
.info.bdIntended for personal names, only individuals can register
.net.bdRestricted to Bangladeshi Internet Service Provider’s infrastructure
.edu.bdRestricted to Bangladeshi Educational institute, college and universities
.ac.bdRestricted to Bangladeshi Academic institute, schools and coaching center
.gov.bdRestricted to Government

Why choose us?

Here are some reasons why you should choose us as your bd domain registrar?
● Renowned BTCL domain registration Provider.
● Register BD domain within 1-2 working days.
● Process BTCL BD domain at cheaper price.
● Full control panel.
● DNS services.

F.A.Q(S):

1. What is the minimum BTCL domain registration period?

Ans: 2/3/4/5/10 years.

2. Could anyone register a BTCL domain if it is expired?

Ans: NO. Once a domain is registered, it is registered for him only.

3. How will you notify me that my domain name needs to be renewed?

Ans: Our Billing system will notify you 5 times before the expiration date (30 days, 15 days, 7 days & 1 day ago).

4. Can I register a domain directly under .BD?

Ans: No, a domain directly under .bd, such as rainbow.bd is not allowed. But rainbow.com.bd, rainbow.net.bd, ru.ac.bd or .bangla etc are allowed, if available.

5. How long does it take for BD domain registration?

Ans: 1-2 Working Days.

6. What is BTCL domain renewal period?

Ans: 2 /3/4/5/10 years.

7. What is the BD domain renewal late fee after expired?

Ans: 1500tk.

8. What is the BTCL domain Registration or renewal fee for 2 years?

Ans: 2500tk.

9. What is the BTCL  domain registration required document for business website?

Ans: Need BD Trade License.( Website name must match trade license name)

Get BD domain technical support
Get Started Easily.

Register BD domain from Dhaka Web Host