CAll Us: Sales:01796500251 & Support: 01796500257 (10 am - 10 pm) Submit Ticket   Client Area

Frequently ask & questions

1. What is the initial minimum BTCL domain registration period?

Ans: 2/3/4/5/10 years.

2. Could anyone register a BTCL domain if it is expired?

Ans: NO. Once a domain is registered, it is registered for him only.

3. How will you notify me that my domain name needs to be renewed.

Ans: Our Billing system will automatically notify you 5 times before the expiration date (60 days, 30 days, 15 days, 7 days & 1 day ago).

4. Can I register a domain directly under .BD?

Ans: No, a domain directly under .bd, such as rainbow.bd is not allowed. But rainbow.com.bd, rainbow.net.bd, ru.ac.bd or .bangla etc are allowed, if available.

5. How long does it take for BD domain registration?

Ans: 3-5 Working Days.

6. What is BTCL domain renewal period?

Ans: 2 /3/4/5/10 years.

7. What is the BD domain renewal late fee after expired?

Ans: 700tk.

8. What is the BD domain Registration or renewal fee for 2 years?

Ans: 2500tk.